حدیث روز
امام علی(ع) می‌فرماید: هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند؛ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید؛ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. Friday, 13 December , 2024 ساعت ×
کارکرد ورزش از جنبه تفریحی و سرگرمی فراتر رفته است
۱۸ آبان ۱۳۹۹ - ۲۲:۴۸
شناسه : 474
بازدید 1678
12
پیشکسوت تکواندو استان اردبیل؛ پیشکسوت تکواندو اردبیل گفت: امروز کارکرد ورزش از جنبه تفریحی و سرگرمی صرف فراتر رفته و دارای کارکرد و تاثیرات بسزایی در حوزه های گوناگون چون مسائل سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی است.
پ
پ

فرهاد یوسفی اردبیلی مدرس علوم ارتباطات اجتماعی و از پیشکسوتان ورزشی استان گفت: امروز کارکرد ورزش از جنبه تفریحی و سرگرمی صرف فراتر رفته و دارای کارکرد و تاثیرات بسزایی در حوزه های گوناگون چون مسائل سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و  اجتماعی است.

مدرس دانشگاه علوم ارتباطات اجتماعی افزود: میادین ورزشی امروز علاوه بر ایفا نقش در سرنوشت داخلی کشور، به عنوان شاخه ای از دیپلماسی عمومی توانسته است درعرصه بین المللی و درکنار بازیگران دولتی دیپلماسی سیاسی وحتی فراتر و قوی تر از آن مورد توجه قرار گیرد.

وی ادامه داد: دیپلماسی ورزشی نقش مهمی به عنوان قدرت نرم در شناساندن ارزش های ملی و فرهنگ دینی و اسلامی دارد.

یوسفی تاکید کرد: با توجه به این حساسیت ها، لازم است درکنار تربیت جسمی و بدنی، پیوست های اخلاقی و فرهنگی نیز به شکل متناسب و مستمر لحاظ گردد.

وی افزود: توجه ورزشکاران به فلسفه ورزش امری ضروری است که باید سرلوحه امور در برنامه مدیریت ورزشی قرار گیرد.

وی که از مربیان رشته اهداف ثابت فدراسیون تیراندازی و از اعضاء خانواده بزرگ تکواندو با سابقه حضور سی ساله و مسئولیت هایی چون کمیته نظارت وارزیابی هیات استان، کمیته روابط عمومی و سرپرستی هیات استان است، اظهار داشت: ویژگی نظام اسلامی و اعتبار و جایگاه آن ایجاب می کند برای تربیت ورزشکار مسلمان همت همگانی و دغدغه عمومی وجود داشته باشد.

وی افزود: تلاش برای مبارزه باظلم، یاریگری مظلوم، گسترش عدالت، مبارزه باهوای نفس، اطاعت پذیری، ایمان، اجرای دستورات دینی از جمله ویژگیهای ورزشکارمسلمان از منظر مکتب حیات بخش اسلام است که غفلت از آن وتوجه صرف به تربیت جسمانی، جامعه ورزش را از مسیر اصلی منحرف خواهد کرد.

مدرس علوم ارتباطات اجتماعی که درحال حاضر نائب رییس هیات تکواندو استان می باشد، اظهار داشت: ،توجه ورزشکار در هررشته به فلسفه حرکات، عناوین و درجات آن رشته، رسالت خطیر مربیان و مدیران ورزشی است.

وی درتشریح نمونه هایی از فلسفه های موجود در رشته تکواندو، گفت: تکواندو با مشخصه هایی چون خطا بودن حمله و یا ضربه زدن به حریف زمین افتاده، ممنوعیت عبور از حد مرزی در میدان، جریمه اعمال ممنوعه برای زمین انداختن حریف و مواردی دیگر الگو و تمرینی برای سعادت در زندگانی است که نباید فراموش شود.

وی که برادر  شهید تکواندو کار بهنام یوسفی می باشد، تاکیدکرد: شهدا و ورزشکاران شهید الگوهای ارزشمندی برای سعادت دنیوی واخروی می باشند همانها که پلاک خویش را مدال قهرمانی خود قرارداده، قهرمانان واقعی برای طول تاریخ بشریت واقع شدند.وی اظهار امیدواری کرد: کمیته های فرهنگی هیات های ورزشی در معرفی اوصاف و مشخصه های شهدای ورزشکار به عنوان الگوی قهرمان واقعی همت لازم را بیش از پیش داشته باشند.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

محدودیت زمانی فراتر رفت. لطفا یک بار دیگر کپچا را کامل کنید.